Mød vores guider

Michael

michael

Hej, jeg hedder Michael Eikenberry.

Jeg er ejer af All Around Outfitters LLC.

Jeg voksede op i Ohio og jagede hvidehalede hjorte. Dagen efter eksamen fra gymnasiet gik jeg til Phillipsburg MT for vejledning??.

Efter eksamen fra Royal Tine Guilde School med et certifikat i storvildjagt og fluefiskeri var jeg ude at guide i Idaho, Colorado og Utah.

Der tilbragte jeg flere årstider med vejledning til elg, mulehjorte (storørede hjorte), bjørne og pumaer.

Efter at have afsluttet mit sidste år i Colorado i 2007 vendte jeg tilbage til Ohio, hvor jeg gik på Hocking College og dimitterede i akvakultur og fiske klækkeri, og senere samme år flyttede jeg til det sydlige Illinois.

Samme år startede jeg All Around Outfitters LLC, og jeg fortsætter med at udvide virksomheden hvert år. Uanset om det er jagt på trofæbukke, bueskydning ved Ohio-floden eller fangst af fisk!

Jeg ser frem til at blive din guide i den nærmeste fremtid.

 
 
 
 
 
 
 

Jeremy

jeremy dulaney

Jeg hedder Jeremy Dulane

Jeg er en guide hos All Around Outfitters LLC.

Næsten alle kender mig som “Bear”. Jeg er født og opvokset i bjergene i det sydvestlige Idaho.

Jeg tilbragte mine formative år på jagt på Mule Deer (Storørede hjorte) Rocky Mountain elg og vandfugle.

I september 2007 gik jeg på Bald Mountain Outfitters Equipment School i Wyoming.

Efter at have gennemført kurset flyttede jeg til det sydlige Illinois i september 2008 for at slutte mig til Michael Eikenberry og All Around Outfitters.

Hver sæson er en uddannelsesmæssig oplevelse, og jeg er stolt af, hvor meget jeg har lært om de store Midwestern-hjorte.

Jeg ser frem til hver kommende sæson med muligheden for at lære endnu mere om disse majestætiske dyr, og måderne til at overliste dem på.

 
 
 
 
 
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept